Grzaniec piwny na powitanie- od firmy gratis
Zestaw I:
Wigilijny opłatek na sianku podany.
Danie gorące:
-
filet z dorsza w chrupiącej panierce podany z ziemniakami i bukietem surówek,
Przystawki (trzy propozycje do wyboru):
-
śledź w sosie śmietanowym z cebulą i jabłkiem,
-
delikatne matjasy w oleju,
-
ryba w sosie greckim,
-
sałatka jarzynowa,
-
sałatka brokułowa,
Desery (jedna propozycja do wyboru):
-
strucla drożdżowa z makiem,
-
piernik,
-
szarlotka,
-
kruche babeczki z masą orzechową,
Napoje:
-
soki owocowe,
-
woda mineralna,
-
kawa, herbata,
-
kompot z suszu
Cena zestawu 50 zł/osoba
Zestaw II:
Wigilijny opłatek na sianku podany.
Zupa ( jedna propozycja do wyboru):
-
barszcz czerwony z uszkami,
-
zupa grzybowa z łazankami,
Danie gorące:
-
dorsz w sosie śmietanowo-porowym podany z ziemniakami i bukietem surówek,
Przystawki ( cztery propozycje do wyboru):
-
śledź z ogórkiem i cebulą,
-
tartinki z pastami rybnymi,
-
jajka faszerowane wędzonym łososiem,
-
ryba po grecku,
-
galaretki rybne,
-
śledź gajowego,
-
szuba śledziowa,
-
sałatka jarzynowa,
-
sałatka śledziowa z ziemniakiem,
Danie gorące ( jedna propozycja do wyboru):
-
kapusta z grochem,
-
pierogi z kapustą i grzybami,
-
gołąbki podane z sosem z leśnych grzybów,
Desery (jeden do wyboru):
-
drożdżowa strucla z makiem,
-
sernik z bakaliami,
-
makowiec,
-
piernik,
-
kruche babeczki z masą orzechową,
Napoje:
-
soki owocowe,
-
woda mineralna,
-
kawa, herbata,
-
kompot z suszu,
Cena zestawu 67 zł/osoba
Zestaw III:
Wigilijny opłatek na sianku podany.
Zupa ( jedna propozycja do wyboru):
-
barszcz czerwony z uszkami,
-
zupa kurkowa z grzankami,
-
zupa grzybowa z łazankami,
Danie gorące (jedna propozycja do wyboru):
-
dorsz w sosie śmietanowo-porowym podany
z ziemniakami i bukietem surówek,
-
pieczony pstrąg z masłem ziołowym podany
z opiekanymi ziemniakami na bukiecie warzyw,
-
dorsz w złocistej panierce podany
z ziemniakami opiekanymi i bukietem surówek,
Przystawki ( pięć propozycji do wyboru):
-
śledź z cebulą i jabłkiem pod pierzynką,
-
delikatne matjasy w oleju,
-
rolada szpinakowa z łososiem wędzonym,
-
karp faszerowany w galarecie podany z sosem tatarskim,
-
tymbaliki rybne,
-
tartinki z pastami rybnymi,
-
sałatka jarzynowa,
-
sałatka śledziowa z ziemniakiem,
-
sałatka brokułowa,
Dania gorące (jedna propozycja do wyboru):
-
pierogi z kapustą i z grzybami,
-
gołąbki z sosem z leśnych grzybów,
-
kapusta z grochem,
Desery (jedna propozycja do wyboru):
-
szarlotka,
-
sernik z bakaliami,
-
drożdżowa strucla z makiem,
-
piernik,
-
ciasto marchewkowe,
Napoje:
-
soki owocowe,
-
woda mineralna,
-
kawa, herbata,
-
kompot z suszu,
Cena zestawu to 89 zł/osoba