DANIA REGIONALNE
- ZUPA KURKOWA PODAWANA Z GRZANKAMI
(II miejsce w konkursie kulinarnym „Smaki Zamościa i Roztocza”
- GOLAS ROZTOCZAŃSKI
pieróg z kaszy gryczanej i twarogu podsmażany na maśle lub boczku podany ze szklanką kefiru
- PLACEK ZIEMNIACZANY PO WĘGIERSKU
pachnący papryką, podawany z bukietem surówek
- KOTLET ORDYNAT
sakiewka ze schabu nadziewana pieczarkami i żółtym serem podana z opiekanymi ziemniakami i bukietem surówek
WŁOCHY NA WIDELCU
- Sałatka z krewetkami
(mix sałat, krewetki smażone na maśle czosnkowym, pomidory, przyprawy, parmezan)
- Makaron ze szpinakiem
(makaron penne, szpinak, śmietana, czosnek, parmezan)
- Makaron z krewetkami w aromatycznym sosie paprykowo czosnkowym
(makaron tagliatelle, krewetki, pomidory, czosnek, masło, sok z cytryny, natka pietruszki)
DANIA GŁÓWNE
- Tradycyjny schabowy
podawany z frytkami i bukietem surówek
- Grillowana pierś z kurczaka
w sosie pomarańczowym podana z opiekanymi ziemniakami i bukietem surówek