Pakiet I ( do 4 godzin)
Dania gorące:
- rosół królewski z makaronem;
- kotlet Ordynat – schab nadziewany pieczarkami i żółtym serem, podawany z pieczonymi ziemniakami i bukietem surówek;
- placek ziemniaczany z węgierskim sosem gulaszowym podawany z surówką.
Przystawki:
- kompozycja wędlin;
- faszerowany karp;
- śledź tradycyjny;
- pasztet drobiowy;
- pieczony schab;
- sałatka grecka;
- sałatka szefowej;
- pieczywo.
Napoje zimne i gorące (nielimitowane):
- soki owocowe, woda mineralna z cytryną i miętą podawane w dzbankach;
- kawa, herbata, dodatki: cukier, cytryna, mleko.
Cena pakietu 125 zł/ osoba
Pakiet II (do 6 godzin)
Dania gorące:
- zupa kurkowa z grzankami;
- polędwiczka wieprzowa z sosem podawana z ziemniakami puree i bukietem surówek;
- pieczona pierś z indyka z sosem koperkowym podawana z kluskami śląskimi i surówką;
- barszcz czerwony z pasztecikiem.
Przystawki:
- kompozycja wędlin;
- oscypek z rukolą i sosem żurawinowym;
- śledź tradycyjny;
- jajka faszerowane;
- tymbale drobiowe;
- rolowany boczek;
- pasztet drobiowy;
- sałatka wielowarzywna;
- sałatka grecka;
- pieczywo
Napoje zimne i gorące (nielimitowane):
- soki owocowe, woda mineralna z cytryną i miętą podawane w dzbankach;
- kawa, herbata, dodatki: cukier, cytryna, mleko.
Patera owoców
Cena pakietu 139 zł/osoba
Dodatkowo w każdym pakiecie:
- dekoracja stołów: świeczki, bankietówki;
- urok i ciepło z kominka.