Oferta wigilijna dla firm

Written by

Grzaniec piwny na powitanie- od firmy gratis

Zestaw I:

Wigilijny opłatek na sianku podany.

Danie gorące:

  • filet z dorsza w chrupiącej panierce podany z ziemniakami i bukietem surówek,

Przystawki (trzy propozycje do wyboru):

  • śledź w sosie śmietanowym z cebulą i jabłkiem,

  • delikatne matjasy w oleju,

  • ryba w sosie greckim,

  • sałatka jarzynowa,

  • sałatka brokułowa,

Desery (jedna propozycja do wyboru):

  • strucla drożdżowa z makiem,

  • piernik,

  • szarlotka,

  • kruche babeczki z masą orzechową,

Napoje:

  • soki owocowe,

  • woda mineralna,

  • kawa, herbata,

  • kompot z suszu

    Cena zestawu 50 zł/osoba

Zestaw II:

Wigilijny opłatek na sianku podany.

Zupa ( jedna propozycja do wyboru):

  • barszcz czerwony z uszkami,

  • zupa grzybowa z łazankami,

Danie gorące:

  • dorsz w sosie śmietanowo-porowym podany z ziemniakami i bukietem surówek,

Przystawki ( cztery propozycje do wyboru):

  • śledź z ogórkiem i cebulą,

  • tartinki z pastami rybnymi,

  • jajka faszerowane wędzonym łososiem,

  • ryba po grecku,

  • galaretki rybne,

  • śledź gajowego,

  • szuba śledziowa,

  • sałatka jarzynowa,

  • sałatka śledziowa z ziemniakiem,

Danie gorące ( jedna propozycja do wyboru):

  • kapusta z grochem,

  • pierogi z kapustą i grzybami,

  • gołąbki podane z sosem z leśnych grzybów,

Desery (jeden do wyboru):

  • drożdżowa strucla z makiem,

  • sernik z bakaliami,

  • makowiec,

  • piernik,

  • kruche babeczki z masą orzechową,

Napoje:

  • soki owocowe,

  • woda mineralna,

  • kawa, herbata,

  • kompot z suszu,

    Cena zestawu 67 zł/osoba

Zestaw III:

Wigilijny opłatek na sianku podany.

Zupa ( jedna propozycja do wyboru):

  • barszcz czerwony z uszkami,

  • zupa kurkowa z grzankami,

  • zupa grzybowa z łazankami,

Danie gorące (jedna propozycja do wyboru):

  • dorsz w sosie śmietanowo-porowym podany  

    z ziemniakami i bukietem surówek,

  • pieczony pstrąg z masłem ziołowym podany  

    z opiekanymi ziemniakami na bukiecie warzyw,

  • dorsz w złocistej panierce podany

    z ziemniakami opiekanymi i bukietem surówek,

Przystawki ( pięć propozycji do wyboru):

  • śledź z cebulą i jabłkiem pod pierzynką,

  • delikatne matjasy w oleju,

  • rolada szpinakowa z łososiem wędzonym,

  • karp faszerowany w galarecie podany z sosem tatarskim,

  • tymbaliki rybne,

  • tartinki z pastami rybnymi,

  • sałatka jarzynowa,

  • sałatka śledziowa z ziemniakiem,

  • sałatka brokułowa,

Dania gorące (jedna propozycja do wyboru):

  • pierogi z kapustą i z grzybami,

  • gołąbki z sosem z leśnych grzybów,

  • kapusta z grochem,

Desery (jedna propozycja do wyboru):

  • szarlotka,

  • sernik z bakaliami,

  • drożdżowa strucla z makiem,

  • piernik,

  • ciasto marchewkowe,

Napoje:

  • soki owocowe,

  • woda mineralna,

  • kawa, herbata,

  • kompot z suszu,

Cena zestawu to 89 zł/osoba