Zapraszamy codziennie
od 9.00 do 23.00

Rezerwacja miejsc
tel. 84 6386256


artykul Firmowe Spotkania Wigilijne w Restauracji Padwa 17 -22 grudnia 2012-11-15

Proponujemy  Państwu zorganizowanie w Restauracji Padwa Spotkań przy Świątecznym Stole w gronie współpracowników. Poniżej przedstawiamy prezentacje wszystkich wigilijnych dań rekomendowanych przez naszą restaurację, z których mogą Państwo skompletować własny zestaw. Dodatkowo dla ułatwienia przedstawiamy Państwu nasze propozycje menu ułożone w 3 zestawach.

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej propozycji. Zamówienia przyjmujemy telefonicznie pod numerem 84 6386256 lub na adres e-mail: padwa@padwa.pl

 
Prezentacja potraw wigilijnych Restauracji Padwa

 

Dania podawane na gorąco:

  • Czerwony barszcz z uszkami wigilijnymi

  • Czerwony barszcz z krokietem faszerowanym kapustą z grzybami

  • Zupa borowikowa z grzankami

  • Smażona ryba soute serwowana z ziemniakami i bukietem surówek

  • Gołąbki z kaszy gryczanej z sosem grzybowym

  • Kapusta z grochem

  • Pierogi z kiszonej kapusty z grzybami

 

Przystawki:

  • Śledź gajowego

  • Śledź Padwa

  • Tradycyjny sledź w oleju

  • Roloniki z wędzonego łososia

  • Tymbaliki rybne z sosem chrzanowym

  • Pulpety rybne w galarecie

  • Ćwikła tradycyjna

  • Ryba z sosem greckim

  • Faszerowany karp z sosem tatarskim

  • Pieczony schab w galarecie

  • Sałatka z tuńczykiem

  • Sałatka wielowarzywna

  • Szuba śledziowa

  • Sałatka grecka

  • Sałatka szefowej

  • Pieczywo

 Desery:

  • Sernik wiedeński

  • Makowiec

  • Szarlotka firmowa

Napoje:

  • Kompot z suszu

  • Kawa lub herbata

  • Woda mineralna, soki

 

Propozycje menu Spotkania wigilijnego

Zestaw I

Dania podawane na gorąco:

  • Czerwony barszcz podawany z uszkami wigilijnymi

  • Smażona ryba soute serwowana z ziemniakami i bukietem surówek

  • Pierogi z kiszonej kapusty z grzybami

Przystawki:

  • Śledź gajowego

  • Faszerowany karp z sosem tatarskim

  • Sałatka z tuńczykiem

  • Sałatka wielowarzywna

  • Pieczywo

  • Kompot z suszu

  • Ciasto firmowe do wyboru: sernik lub makowiec

Cena zestawu 52,50 zł/ osoba

 

Zestaw II

Dania podawane na gorąco:

  • Czerwony barszcz podawany z uszkami wigilijnymi

  • Smażona ryba serwowana z ziemniakami i surówką

  • Gołąbki z kaszy gryczanej z sosem grzybowym

Przystawki:

  • Śledź gajowego

  • Ryba z sosem greckim

  • Sałatka wielowarzywna

  • Szuba śledziowa

  • Pieczywo

  • Kompot z suszu

  • Firmowa szarlotka

Cena zestawu 50,00 zł/ osoba

 

Zestaw III

Dania podawane na gorąco:

  • Zupa borowikowa podawana z grzankami

  • Smażona ryba soute serwowana z ziemniakami i bukietem surówek

  • Kapusta z grochem

Przystawki:

  • Karp faszerowany podawany z sosem tatarskim

  • Tradycyjny sledź w oleju

  • Pieczony schab w galarecie

  • Sałatki firmowe (dwa rodzaje)

  • Pieczywo

  • Ciasto firmowe do wyboru: sernik lub makowiec

Cena zestawu 51,00 zł/ osoba